Sentence view

Universal Dependencies - Kangri - KDTB

LanguageKangri
ProjectKDTB
Corpus Parttest


showing 1 - 100 of 288 • next


[1] tree
अपर तै वक़्ते दे मताबक तिह्नां रुस्सेयाँ रिश्तेदारां जो रोटी खुआणे ते मना करी दित्ता
s-1
1
अपर तै वक़्ते दे मताबक तिह्नां रुस्सेयाँ रिश्तेदारां जो रोटी खुआणे ते मना करी दित्ता।
apara tai vaqte de matābaka tihnāṁ russeyām̃ riśtedārāṁ jo roṭī khuāṇe te manā karī dittā.
[2] tree
तिसते बाद ही इसदी गल्ल मन्नी जाएं
s-2
2
तिसते बाद ही इसदी गल्ल मन्नी जाएं।
tisate bāda hī isadī galla mannī jāeṁ.
[3] tree
दुर्गा माता त्रीह्नी जो बचाणे ते बाद तित्थू ते झटपट छपन होई गेई
s-3
3
दुर्गा माता त्रीह्नी जो बचाणे ते बाद तित्थू ते झटपट छपन होई गेई।
durgā mātā trīhnī jo bacāṇe te bāda titthū te jhaṭapaṭa chapana hoī geī.
[4] tree
इह्नां रुक्खां दे कारण हर रोज़ हवा औंदी है
s-4
4
इह्नां रुक्खां दे कारण हर रोज़ हवा औंदी है।
ihnāṁ rukkhāṁ de kāraṇa hara roza havā auṁdī hai.
[5] tree
यानिकि दोयो माहणू रुक्खे दिया छांवां विच हन
s-5
5
यानिकि दोयो माहणू रुक्खे दिया छांवां विच हन।
yāniki doyo māhaṇū rukkhe diyā chāṁvāṁ vica hana.
[6] tree
अगलेयां चौंह सालां ते बाद इस बारे विच हालत साफ़ होई जाणी
s-6
6
अगलेयां चौंह सालां ते बाद इस बारे विच हालत साफ़ होई जाणी।
agaleyāṁ cauṁha sālāṁ te bāda isa bāre vica hālata sāfa hoī jāṇī.
[7] tree
लोकां जो हुण इस बारे विच डर छडी देणा चाहिदा
s-7
7
लोकां जो हुण इस बारे विच डर छडी देणा चाहिदा।
lokāṁ jo huṇa isa bāre vica ḍara chaḍī deṇā cāhidā.
[8] tree
डॉक्टर बी रंगराजन कने डॉक्टर के पी शर्मा ग्राएं दे माहणू हन
s-8
8
डॉक्टर बी रंगराजन कने डॉक्टर के पी शर्मा ग्राएं दे माहणू हन।
ḍôkṭara bī raṁgarājana kane ḍôkṭara ke pī śarmā grāeṁ de māhaṇū hana.
[9] tree
काळुए दा एह पहला पक्का घर है
s-9
9
काळुए दा एह पहला पक्का घर है।
kāḷue dā eha pahalā pakkā ghara hai.
[10] tree
एह कथा रामचन्द्र भगवाने कने जुड़ियो है
s-10
10
एह कथा रामचन्द्र भगवाने कने जुड़ियो है।
eha kathā rāmacandra bhagavāne kane juṛiyo hai.
[11] tree
पर इसा बारिया तिह्नां मते अम्ब नी तोड़े
s-11
11
पर इसा बारिया तिह्नां मते अम्ब नी तोड़े।
para isā bāriyā tihnāṁ mate amba nī toṛe.
[12] tree
तिह्नां दस्सेया जे प्रधान त्रींह बड्डेयां खूह्आं पर 19 हज़ार रूपेइये खर्च करा करदा है
s-12
12
तिह्नां दस्सेया जे प्रधान त्रींह बड्डेयां खूह्आं पर 19 हज़ार रूपेइये खर्च करा करदा है।
tihnāṁ dasseyā je pradhāna trīṁha baḍḍeyāṁ khūhāṁ para 19 hazāra rūpeiye kharca karā karadā hai.
[13] tree
रूपणू छब्बी मील पैदल चल्ली मन्दर पुजदा था
s-13
13
रूपणू छब्बी मील पैदल चल्ली मन्दर पुजदा था।
rūpaṇū chabbī mīla paidala callī mandara pujadā thā.
[14] tree
कराळी दे पत्तर भी घट्ट गिणतिया विच थे
s-14
14
कराळी दे पत्तर भी घट्ट गिणतिया विच थे।
karāḷī de pattara bhī ghaṭṭa giṇatiyā vica the.
[15] tree
कोई पैंती मिनटां तिकर घळाटी चलदी रेह्यी
s-15
15
कोई पैंती मिनटां तिकर घळाटी चलदी रेह्यी।
koī paiṁtī minaṭāṁ tikara ghaḷāṭī caladī rehyī.
[16] tree
इसदे कारण सरकारा जो रेडियो कम्पनिया ते मिलणे वाळे पैसे विच 8 प्रतिशत दा फ़ायदा होया
s-16
16
इसदे कारण सरकारा जो रेडियो कम्पनिया ते मिलणे वाळे पैसे विच 8 प्रतिशत दा फ़ायदा होया।
isade kāraṇa sarakārā jo reḍiyo kampaniyā te milaṇe vāḷe paise vica 8 pratiśata dā fāyadā hoyā.
[17] tree
तिसदा तिसदिया सस्सू मज़ाक उडाया
s-17
17
तिसदा तिसदिया सस्सू मज़ाक उडाया।
tisadā tisadiyā sassū mazāka uḍāyā.
[18] tree
शर्माजी अट्ठ साल पहले स्कूले दे मास्टर रेह्यो थे
s-18
18
शर्माजी अट्ठ साल पहले स्कूले दे मास्टर रेह्यो थे।
śarmājī aṭṭha sāla pahale skūle de māsṭara rehyo the.
[19] tree
प्रधान होरां सनीचरवारे जो मुख्यमंत्री ग्राम सड़क निर्माण योजना , 2020 जो सर्वसम्मति ने पास करी दित्ता
s-19
19
प्रधान होरां सनीचरवारे जो मुख्यमंत्री ग्राम सड़क निर्माण योजना , 2020 जो सर्वसम्मति ने पास करी दित्ता।
pradhāna horāṁ sanīcaravāre jo mukhyamaṁtrī grāma saṛaka nirmāṇa yojanā , 2020 jo sarvasammati ne pāsa karī dittā.
[20] tree
धन्नुए दी एह दूई बड्डी कमाई थी
s-20
20
धन्नुए दी एह दूई बड्डी कमाई थी।
dhannue dī eha dūī baḍḍī kamāī thī.
[21] tree
टप्परुए दिया जगह पर पक्के कमरे बणेओ हन
s-21
21
टप्परुए दिया जगह पर पक्के कमरे बणेओ हन।
ṭapparue diyā jagaha para pakke kamare baṇeo hana.
[22] tree
स्टेडियम विच हुण लोकां जो मन्त्रिए कने मिलणे दा मौक़ा तां मिल्ला
s-22
22
स्टेडियम विच हुण लोकां जो मन्त्रिए कने मिलणे दा मौक़ा तां मिल्ला।
sṭeḍiyama vica huṇa lokāṁ jo mantrie kane milaṇe dā mauqā tāṁ millā.
[23] tree
इसते बाद कांगड़े देयां ग्रां विच 5 कने 6 तरीख जो तिन्नी लोकां कने मिलणा है
s-23
23
इसते बाद कांगड़े देयां ग्रां विच 5 कने 6 तरीख जो तिन्नी लोकां कने मिलणा है।
isate bāda kāṁgaṛe deyāṁ grāṁ vica 5 kane 6 tarīkha jo tinnī lokāṁ kane milaṇā hai.
[24] tree
हुण तां प्रधानमंत्री इक्क गल्ल करदे हन कने अगले दिन तिसा परा मुकरी जांदे हन
s-24
24
हुण तां प्रधानमंत्री इक्क गल्ल करदे हन कने अगले दिन तिसा परा मुकरी जांदे हन।
huṇa tāṁ pradhānamaṁtrī ikka galla karade hana kane agale dina tisā parā mukarī jāṁde hana.
[25] tree
8 मैम्बरी इसा सभा दी प्रधानी राजकुमार शर्मा ने कित्ती
s-25
25
8 मैम्बरी इसा सभा दी प्रधानी राजकुमार शर्मा ने कित्ती।
8 maimbarī isā sabhā dī pradhānī rājakumāra śarmā ne kittī.
[26] tree
बल्कि मंत्रिमंडले विच एह हिस्सेदारी 40 प्रतिशत होई सकदी है
s-26
26
बल्कि मंत्रिमंडले विच एह हिस्सेदारी 40 प्रतिशत होई सकदी है।
balki maṁtrimaṁḍale vica eha hissedārī 40 pratiśata hoī sakadī hai.
[27] tree
जे तुसां इंटरनेट बैंकिंग दा इस्तेमाल करदे हन , तां च्तन्न होई जा
s-27
27
जे तुसां इंटरनेट बैंकिंग दा इस्तेमाल करदे हन , तां च्तन्न होई जा।
je tusāṁ iṁṭaraneṭa baiṁkiṁga dā istemāla karade hana , tāṁ ctanna hoī jā.
[28] tree
इसदे कने ही तिह्नां रिंकू चौहान जो धरैंस रखणे दी सलाह देई दित्ती
s-28
28
इसदे कने ही तिह्नां रिंकू चौहान जो धरैंस रखणे दी सलाह देई दित्ती।
isade kane hī tihnāṁ riṁkū cauhāna jo dharaiṁsa rakhaṇe dī salāha deī dittī.
[29] tree
इसते लोकां जो तिह्नांदी पैदावार दा घट्ट मुल्ल मिलदा है
s-29
29
इसते लोकां जो तिह्नांदी पैदावार दा घट्ट मुल्ल मिलदा है।
isate lokāṁ jo tihnāṁdī paidāvāra dā ghaṭṭa mulla miladā hai.
[30] tree
तिह्नां कमरे विच महात्मा गांधी दी इक्क तस्वीर रखणे दी भी सलाह दित्ती
s-30
30
तिह्नां कमरे विच महात्मा गांधी दी इक्क तस्वीर रखणे दी भी सलाह दित्ती।
tihnāṁ kamare vica mahātmā gāṁdhī dī ikka tasvīra rakhaṇe dī bhī salāha dittī.
[31] tree
राम सिंह चौधरिएं ग्रांएं विच खौह्दळ पाई दित्तियो थी
s-31
31
राम सिंह चौधरिएं ग्रांएं विच खौह्दळ पाई दित्तियो थी।
rāma siṁha caudharieṁ grāṁeṁ vica khauhdaḷa pāī dittiyo thī.
[32] tree
अगले दिनें फिरी तिन्नी गल्ल कित्तियो थी
s-32
32
अगले दिनें फिरी तिन्नी गल्ल कित्तियो थी।
agale dineṁ phirī tinnī galla kittiyo thī.
[33] tree
सैह मते वक़्ते ते डोगरे ते लाह्दी रेह्या करदी है
s-33
33
सैह मते वक़्ते ते डोगरे ते लाह्दी रेह्या करदी है।
saiha mate vaqte te ḍogare te lāhdī rehyā karadī hai.
[34] tree
दस्सेया गेया है जे ग्रांएं विच बरखा लगी पेइयो है
s-34
34
दस्सेया गेया है जे ग्रांएं विच बरखा लगी पेइयो है।
dasseyā geyā hai je grāṁeṁ vica barakhā lagī peiyo hai.
[35] tree
सफ़रे दे दौरान सैह राजकुमार प्रिंस हैरी दे दफ़्तरे विच भी गए
s-35
35
सफ़रे दे दौरान सैह राजकुमार प्रिंस हैरी दे दफ़्तरे विच भी गए।
safare de daurāna saiha rājakumāra priṁsa hairī de daftare vica bhī gae.
[36] tree
15 दिसम्बर जो शुरू होईके तिह्नांदी जातर चौंह दिनां विच पूरी होई
s-36
36
15 दिसम्बर जो शुरू होईके तिह्नांदी जातर चौंह दिनां विच पूरी होई।
15 disambara jo śurū hoīke tihnāṁdī jātara cauṁha dināṁ vica pūrī hoī.
[37] tree
जातरा विच लगभग 50 जातरू तिह्नां कने थे
s-37
37
जातरा विच लगभग 50 जातरू तिह्नां कने थे।
jātarā vica lagabhaga 50 jātarū tihnāṁ kane the.
[38] tree
मिंजो किताबा पढ़ने ताईं ऐनका दी ज़रूरत पौंदी है
s-38
38
मिंजो किताबा पढ़ने ताईं ऐनका दी ज़रूरत पौंदी है।
miṁjo kitābā paṛhane tāīṁ ainakā dī zarūrata pauṁdī hai.
[39] tree
बिट्टी बक्खे वाळे बल्लड़े विच टेनिस खेला करदी थी
s-39
39
बिट्टी बक्खे वाळे बल्लड़े विच टेनिस खेला करदी थी।
biṭṭī bakkhe vāḷe ballaṛe vica ṭenisa khelā karadī thī.
[40] tree
तिन्ना जणासा मिंजो कने कमरे विच खरे ढंगे ने गल्ल कित्ती
s-40
40
तिन्ना जणासा मिंजो कने कमरे विच खरे ढंगे ने गल्ल कित्ती।
tinnā jaṇāsā miṁjo kane kamare vica khare ḍhaṁge ne galla kittī.
[41] tree
इस घणे वणे विच बरखा कजो लगी पेई?
s-41
41
इस घणे वणे विच बरखा कजो लगी पेई?
isa ghaṇe vaṇe vica barakhā kajo lagī peī?
[42] tree
तिसा दा लाड़ा फ़ौजी है कने खरा आदमी है
s-42
42
तिसा दा लाड़ा फ़ौजी है कने खरा आदमी है।
tisā dā lāṛā faujī hai kane kharā ādamī hai.
[43] tree
पता नी मोआ तोपा भी करदा है कि चला गेया है घरे जो!
s-43
43
पता नी मोआ तोपा भी करदा है कि चला गेया है घरे जो!
patā nī moā topā bhī karadā hai ki calā geyā hai ghare jo!
[44] tree
तिसदी अम्मा ग्रांएं दी प्रधान है
s-44
44
तिसदी अम्मा ग्रांएं दी प्रधान है।
tisadī ammā grāṁeṁ dī pradhāna hai.
[45] tree
झाणुए दे अंगणे विच मुन्नुए दी किताब सुटी दित्तियो है
s-45
45
झाणुए दे अंगणे विच मुन्नुए दी किताब सुटी दित्तियो है।
jhāṇue de aṁgaṇe vica munnue dī kitāba suṭī dittiyo hai.
[46] tree
साधु लगभग चार फुट उच्चे टियाळे पर बैठेया था
s-46
46
साधु लगभग चार फुट उच्चे टियाळे पर बैठेया था।
sādhu lagabhaga cāra phuṭa ucce ṭiyāḷe para baiṭheyā thā.
[47] tree
कुहला ते पचांह राजुए दे घरे ते उप्पर दूलो मिस्त्रिए दी घराळ है
s-47
47
कुहला ते पचांह राजुए दे घरे ते उप्पर दूलो मिस्त्रिए दी घराळ है।
kuhalā te pacāṁha rājue de ghare te uppara dūlo mistrie dī gharāḷa hai.
[48] tree
बाज़ार तवारे जो बन्द रैहंदा है
s-48
48
बाज़ार तवारे जो बन्द रैहंदा है।
bāzāra tavāre jo banda raihaṁdā hai.
[49] tree
इस पुराणे मन्दरे विच दुर्गा कने शिवे दियां मूर्तियां दी स्थापना कित्ती गेइयो है
s-49
49
इस पुराणे मन्दरे विच दुर्गा कने शिवे दियां मूर्तियां दी स्थापना कित्ती गेइयो है।
isa purāṇe mandare vica durgā kane śive diyāṁ mūrtiyāṁ dī sthāpanā kittī geiyo hai.
[50] tree
माता चामुंडा दे बारे विच मतियाँ कथां प्रचलत हन
s-50
50
माता चामुंडा दे बारे विच मतियाँ कथां प्रचलत हन।
mātā cāmuṁḍā de bāre vica matiyām̃ kathāṁ pracalata hana.
[51] tree
कांगड़ें माता ब्रजेश्वरिया दा मुख्य मंदिर है
s-51
51
कांगड़ें माता ब्रजेश्वरिया दा मुख्य मंदिर है।
kāṁgaṛeṁ mātā brajeśvariyā dā mukhya maṁdira hai.
[52] tree
इस मन्दरे विच दो दरवाज़े हन
s-52
52
इस मन्दरे विच दो दरवाज़े हन।
isa mandare vica do daravāze hana.
[53] tree
इस घरे दे पछवाड़े तारा मन्दर बणेया है
s-53
53
इस घरे दे पछवाड़े तारा मन्दर बणेया है।
isa ghare de pachavāṛe tārā mandara baṇeyā hai.
[54] tree
चंद्रकांत हिमाचल केंद्रीय विश्वविद्यालय विच हिंदिया दे प्रोफेसर हन
s-54
54
चंद्रकांत हिमाचल केंद्रीय विश्वविद्यालय विच हिंदिया दे प्रोफेसर हन।
caṁdrakāṁta himācala keṁdrīya viśvavidyālaya vica hiṁdiyā de prophesara hana.
[55] tree
ग्लान्दे हन प्रीता कने लड़ाइया विच सब कुछ जायज़ है
s-55
55
ग्लान्दे हन प्रीता कने लड़ाइया विच सब कुछ जायज़ है।
glānde hana prītā kane laṛāiyā vica saba kucha jāyaza hai.
[56] tree
सैह पंजाब विच है
s-56
56
सैह पंजाब विच है।
saiha paṁjāba vica hai.
[57] tree
तित्थू तिसदिया बिटिया दा ब्याह है
s-57
57
तित्थू तिसदिया बिटिया दा ब्याह है।
titthū tisadiyā biṭiyā dā byāha hai.
[58] tree
एह इक्क धार्मिक जातर है
s-58
58
एह इक्क धार्मिक जातर है।
eha ikka dhārmika jātara hai.
[59] tree
पर पहले साहीं स्थिति नी है
s-59
59
पर पहले साहीं स्थिति नी है।
para pahale sāhīṁ sthiti nī hai.
[60] tree
इह्नां गल्लां दा कोई मतलब नी है
s-60
60
इह्नां गल्लां दा कोई मतलब नी है।
ihnāṁ gallāṁ dā koī matalaba nī hai.
[61] tree
हुण मन्दरे कने मस्जिदा दे मुद्दे जो लोक महत्त्व नी दिंदे
s-61
61
हुण मन्दरे कने मस्जिदा दे मुद्दे जो लोक महत्त्व नी दिंदे।
huṇa mandare kane masjidā de mudde jo loka mahattva nī diṁde.
[62] tree
इत्थू रोज़ सतलुजा ते 250 घनमीटर पाणी छड्डेया जा करदा है
s-62
62
इत्थू रोज़ सतलुजा ते 250 घनमीटर पाणी छड्डेया जा करदा है।
itthū roza satalujā te 250 ghanamīṭara pāṇī chaḍḍeyā jā karadā hai.
[63] tree
कटोचां दी राजधानी होणे दे कारण प्राचीनकाल विच इसा जगह दी बड़ी महत्ता थी
s-63
63
कटोचां दी राजधानी होणे दे कारण प्राचीनकाल विच इसा जगह दी बड़ी महत्ता थी।
kaṭocāṁ dī rājadhānī hoṇe de kāraṇa prācīnakāla vica isā jagaha dī baṛī mahattā thī.
[64] tree
इसदा मालक कांगड़े दा राजा है
s-64
64
इसदा मालक कांगड़े दा राजा है।
isadā mālaka kāṁgaṛe dā rājā hai.
[65] tree
डंगे दी चणाई पंचायती राजे दिया मददा कने कित्ती गेइयो है
s-65
65
डंगे दी चणाई पंचायती राजे दिया मददा कने कित्ती गेइयो है।
ḍaṁge dī caṇāī paṁcāyatī rāje diyā madadā kane kittī geiyo hai.
[66] tree
मन्दरे दे चन्ने बड्डा त्ळा है
s-66
66
मन्दरे दे चन्ने बड्डा त्ळा है।
mandare de canne baḍḍā tḷā hai.
[67] tree
इसदे बुह्ले पासे ही मराळी मन्दिर है
s-67
67
इसदे बुह्ले पासे ही मराळी मन्दिर है।
isade buhle pāse hī marāḷī mandira hai.
[68] tree
तित्थू बाज़ारां विच भी साल भर भीड़ रैहंदी है
s-68
68
तित्थू बाज़ारां विच भी साल भर भीड़ रैहंदी है।
titthū bāzārāṁ vica bhī sāla bhara bhīṛa raihaṁdī hai.
[69] tree
इसते अलावा लाहदियाँ - लाहदियाँ रियासतां देयां राजेयां दे महल भी हन
s-69
69
इसते अलावा लाहदियाँ - लाहदियाँ रियासतां देयां राजेयां दे महल भी हन।
isate alāvā lāhadiyām̃ - lāhadiyām̃ riyāsatāṁ deyāṁ rājeyāṁ de mahala bhī hana.
[70] tree
धौलाधार धरती दा सुरग है
s-70
70
धौलाधार धरती दा सुरग है।
dhaulādhāra dharatī dā suraga hai.
[71] tree
सैह नदी नीले रंगे दी है
s-71
71
सैह नदी नीले रंगे दी है।
saiha nadī nīle raṁge dī hai.
[72] tree
अमेरिका दी पाकिस्तान नीति ढिल्ली पेइयो है
s-72
72
अमेरिका दी पाकिस्तान नीति ढिल्ली पेइयो है।
amerikā dī pākistāna nīti ḍhillī peiyo hai.
[73] tree
इसते अमेरिका दी पकड़ कमज़ोर हुन्दी जा करदी है
s-73
73
इसते अमेरिका दी पकड़ कमज़ोर हुन्दी जा करदी है।
isate amerikā dī pakaṛa kamazora hundī jā karadī hai.
[74] tree
तिह्नां ग्लाया जे एह सरासर बेइन्साफ़ी है
s-74
74
तिह्नां ग्लाया जे एह सरासर बेइन्साफ़ी है।
tihnāṁ glāyā je eha sarāsara beinsāfī hai.
[75] tree
इसते परन्त सैह कुथी घुम्मणा नी निकळी
s-75
75
इसते परन्त सैह कुथी घुम्मणा नी निकळी।
isate paranta saiha kuthī ghummaṇā nī nikaḷī.
[76] tree
वीरवारे जो सोहणुए दे हटी औणे दी मेद है
s-76
76
वीरवारे जो सोहणुए दे हटी औणे दी मेद है।
vīravāre jo sohaṇue de haṭī auṇe dī meda hai.
[77] tree
दिल्लिया विच कल सुन्ना 300 रूपेइये बद्धीकरी 35000 रूपेइये प्रति तोळे पर बन्द होया था
s-77
77
दिल्लिया विच कल सुन्ना 300 रूपेइये बद्धीकरी 35000 रूपेइये प्रति तोळे पर बन्द होया था।
dilliyā vica kala sunnā 300 rūpeiye baddhīkarī 35000 rūpeiye prati toḷe para banda hoyā thā.
[78] tree
तिह्नां कने मितुए दे होर मित्तर भी थे
s-78
78
तिह्नां कने मितुए दे होर मित्तर भी थे।
tihnāṁ kane mitue de hora mittara bhī the.
[79] tree
असां तिसजो सौग्गी लेईके चलणे दी कोशिश करगे
s-79
79
असां तिसजो सौग्गी लेईके चलणे दी कोशिश करगे।
asāṁ tisajo sauggī leīke calaṇe dī kośiśa karage.
[80] tree
एह लोक मता कम्म करदे हन
s-80
80
एह लोक मता कम्म करदे हन।
eha loka matā kamma karade hana.
[81] tree
मोहन केइयाँ सालां ते पंचायता विच हाज़र नी होआ करदा है
s-81
81
मोहन केइयाँ सालां ते पंचायता विच हाज़र नी होआ करदा है।
mohana keiyām̃ sālāṁ te paṁcāyatā vica hāzara nī hoā karadā hai.
[82] tree
पालमपुरे ते शुरू होईके पंगा धर्मशाला विच भी पुजी गेया था
s-82
82
पालमपुरे ते शुरू होईके पंगा धर्मशाला विच भी पुजी गेया था।
pālamapure te śurū hoīke paṁgā dharmaśālā vica bhī pujī geyā thā.
[83] tree
कैंहजे , चोरिया चकारिया दियां सबते ज़ादा शिकायतां इह्नां लाक़ेयाँ ते थियां
s-83
83
कैंहजे , चोरिया चकारिया दियां सबते ज़ादा शिकायतां इह्नां लाक़ेयाँ ते थियां।
kaiṁhaje , coriyā cakāriyā diyāṁ sabate zādā śikāyatāṁ ihnāṁ lāqeyām̃ te thiyāṁ.
[84] tree
इस ताईं ज़िला स्तर पर इक्क बड्डी योजना बणाई गेइयो है
s-84
84
इस ताईं ज़िला स्तर पर इक्क बड्डी योजना बणाई गेइयो है।
isa tāīṁ zilā stara para ikka baḍḍī yojanā baṇāī geiyo hai.
[85] tree
कुल पंडतां विच 25 प्रतिशत कर्मकांडी हन
s-85
85
कुल पंडतां विच 25 प्रतिशत कर्मकांडी हन।
kula paṁḍatāṁ vica 25 pratiśata karmakāṁḍī hana.
[86] tree
प्रदेशे देयां सारेयां दफ्तरां विच ज़रूरता ते घट्ट कर्मचारी हन
s-86
86
प्रदेशे देयां सारेयां दफ्तरां विच ज़रूरता ते घट्ट कर्मचारी हन।
pradeśe deyāṁ sāreyāṁ daphtarāṁ vica zarūratā te ghaṭṭa karmacārī hana.
[87] tree
असां जाहलू ताईं अपणी सेहत नी गवाई दिंदे ताहलू तक इसा दी असली कीमत नी बझोंदी
s-87
87
असां जाहलू ताईं अपणी सेहत नी गवाई दिंदे ताहलू तक इसा दी असली कीमत नी बझोंदी।
asāṁ jāhalū tāīṁ apaṇī sehata nī gavāī diṁde tāhalū taka isā dī asalī kīmata nī bajhoṁdī.
[88] tree
रीता डाक्टर है
s-88
88
रीता डाक्टर है।
rītā ḍākṭara hai.
[89] tree
मैं बिल्ली जो काली रोटी दित्ती
s-89
89
मैं बिल्ली जो काली रोटी दित्ती।
maiṁ billī jo kālī roṭī dittī.
[90] tree
तिन्नी अपणा कने प्रेते दा हाल दसेया
s-90
90
तिन्नी अपणा कने प्रेते दा हाल दसेया।
tinnī apaṇā kane prete dā hāla daseyā.
[91] tree
हवा दे सफरे दा पहला तरीका फूकणू था
s-91
91
हवा दे सफरे दा पहला तरीका फूकणू था।
havā de saphare dā pahalā tarīkā phūkaṇū thā.
[92] tree
राधा गलाया मीना जो कताब दुआएं
s-92
92
राधा गलाया मीना जो कताब दुआएं।
rādhā galāyā mīnā jo katāba duāeṁ.
[93] tree
रामें मोहने जो नीली किताब दित्ती
s-93
93
रामें मोहने जो नीली किताब दित्ती।
rāmeṁ mohane jo nīlī kitāba dittī.
[94] tree
सैह सरपे दिक्खी डरी गेया
s-94
94
सैह सरपे दिक्खी डरी गेया।
saiha sarape dikkhī ḍarī geyā.
[95] tree
चल इक कहाणी सणांदी
s-95
95
चल इक कहाणी सणांदी।
cala ika kahāṇī saṇāṁdī.
[96] tree
हुण मिंजो तुसां दा ही होंसला है
s-96
96
हुण मिंजो तुसां दा ही होंसला है।
huṇa miṁjo tusāṁ dā hī hoṁsalā hai.
[97] tree
रामें खाणा खाणे पिछुआ पाणी पीता
s-97
97
रामें खाणा खाणे पिछुआ पाणी पीता।
rāmeṁ khāṇā khāṇe pichuā pāṇī pītā.
[98] tree
सैह झटपट लिखा दा था
s-98
98
सैह झटपट लिखा दा था।
saiha jhaṭapaṭa likhā dā thā.
[99] tree
अम्मा कुथू गेईयो है?
s-99
99
अम्मा कुथू गेईयो है?
ammā kuthū geīyo hai?
[100] tree
तुसां रोज़ कितणे बजे उठदे हन?
s-100
100
तुसां रोज़ कितणे बजे उठदे हन?
tusāṁ roza kitaṇe baje uṭhade hana?

Edit as listText viewDependency trees