PML View

mf930713_001

mrp-layerPDT/mrp/tamw/train-7/mf930713_001.mrp.gz
a-layerPDT/pml/tamw/train-7/mf930713_001.a.gz
m-layerPDT/pml/tamw/train-7/mf930713_001.m.gz
t-layerPDT/pml/tamw/train-7/mf930713_001.t.gz
w-layerPDT/pml/tamw/train-7/mf930713_001.w.gz
treex-layerPDT/treex/tamw/train-7/mf930713_001.treex.gz

s-1 Léčivá síla medu

s-2 RECEPTY PRO ZDRAVÍ

s-3 Léčivá síla medu

s-4 Mezi produkty, které jsou svým složení schopny zvyšovat odolnost organismu, patří i med, od pradávna používaný v lidovém léčitelství při různých onemocněních.

s-5 Med zpomaluje i procesy stárnutí, oproti cukru zvyšuje vázání kalcia v dětské výživě.

s-6 Je bohatý na železo, a chrání tak organismus před anémií způsobenou jednostrannou výživou.

s-7 se užít i jako mírné projímadlo pro děti, pomáhá při léčení nemocí jater a ledvin, dýchacího a trávicího systému.

s-8 Abychom všechny vzácné látky z medu uchovali, musíme med vhodně skladovat.

s-9 Nejvhodnější jsou pro to skleněné nádoby a suché, chladné a tmavé místo při teplotě do 15 stupňů.

s-10 Med se nesmí skladovat v nádobách z pozinkovaného plechu, měděných nebo mosazných, protože se z nich mohou do medu dostat jedovaté sloučeniny.

s-11 Snažte se med používat syrový, nedávejte jej do horkého čaje nebo mléka, neboť je škoda se ochudit o tolik vzácných látek.


dependency treetext view